סטוריטלינג.
סיפור הוא הכלי העתיק ביותר להעברת מסרים שנשארים איתנו אלפי שנים קדימה. סיפור יציאת מצריים הוא דוגמא נהדרת 🙂
בסדנת סטוריטלינג נלמד לארוז תוכן אישי או מקצועי באריזה משכנעת ומרתקת שתעזור לכם להשאיר חותם בכל הזדמנות.
אמנות הנאום והשכנוע
מול קהל.
הדבר הראשון שעולה לנו לראש כשאומרים לנו "דיבור מול קהל" הוא במה גדולה, מיקרופון ומלא אנשים בקהל. בפועל, אנחנו מדברים מול קהל כל הזמן! יצא לכם פעם להיות בחדר מלא אנשים ולהציג את עצמכם? לעבור ראיונות עבודה? להציג רעיון מעולה בישיבת הצוות ולשכנע אחרים לתמוך בכם? אם עניתם כן, אתם מוזמנים ללמוד את כל הטכניקות שישדרגו לכם את היכולות לדבר בביטחון מול כל קהל!
תקשורת מול מצלמה.
פעם, רק אנשי תקשורת ופוליטיקאים היו צריכים ללמוד את עולמה של המצלמה. היום, לכולנו יש סמארטפון בכיס עם מצלמה ככלי עבודה לשיווק, פרסום או העברת מסרים. כל מה שצריך לעשות הוא להכיר את החוקים ולעלות למגרש בביטחון מלא, גם כשהאור האדום דולק!
השפה הלא-מדוברת החשובה ביותר בעולם היא שפת גוף.
70% מהתקשורת שלנו נתמכים על ידי המסרים הלא-מילוליים שלנו!
היכרות עם עולמה המרתק של שפת הגוף תאפשר לכם לקרוא מצבים מהר וטוב יותר, להעביר מסר מדויק ומלא בטחון ולא פחות חשוב – להבין מה הצד השני "אומר" לכם בלי מילים.
רטוריקה לעסקים.
אחד הדברים הראשונים שלומדים בעולם העסקים הוא חשיבות ההצגה העצמית והרושם הראשוני שאנחנו משאירים – הם משפיעים באופן ישיר על המשך חווית התקשורת איתכם. וכן, גם על שורת הרווח!
נפגוש את שלושת המודלים שכל איש ואשת עסקים צריכים להכיר בכדי למתג את העסק, לנהל פגישה איכותית עם לקוח, לערוך מו"מ ולשווק בגובה העיניים.
אמרו לכם פעם שאתם תקתקנים? או שאתם מאלו שצריכים זמן ונתונים כדי לקבל החלטה? אולי בכלל החמיאו לכם על האוזן הקשבת? והאם כשאתם נכנסים לחדר כולם מתעוררים לחיים? אלו דוגמאות לארבעת סגנונות התקשורת של בני האדם. לפעמים שני סגנונות "מתנגשים" ובמקום לפרוח, נוצר משבר… אז איך הופכים את השוני ליתרון ומתחילים לייצר תקשורת אפקטיבית?
הצגה עצמית או מקצועית – נאום מעלית קצר וקולע.
את הסיפור על 30 שניות במעלית עם ביל גייטס כולנו מכירים, אבל איך עושים את זה בפועל? הצגה עצמית היא אחת מאבני היסוד שלנו, ובעידן הנטוורקינג אין לה תחליף! בואו ללמוד איך עושים את זה קצר, ממוקד ומשכנע.
כתיבורית – לכתוב ככה שיקשיבו, גם בסושיאל
בניגוד למה שחושבים, אמנות השכנוע לא מתחילה בדובר/ת, אלא דווקא בנייר (טוב, או בלפטופ) -היום קוראים אותנו הרבה לפני ששומעים אותנו. הרשתות החברתיות יצרו נישת כתיבה ייחודית וחדשה שהפכה להיות כלי מקצועי, שיווקי ויצירתי. כתיבורית היא טכניקת כתיבה ברשת, אך רלוונטית גם לכתיבת הרצאות בסגנון TED או כתיבת תוכן בכלל.